Çok Etkili Aşk Tılsımı Nasıl Yapılır?

      Çok Etkili Aşk Tılsımı Nasıl Yapılır? için 3 yorum

Tılsımlar diğer işlemlerde olduğu gibi bir çok farklı amaç için yapılabilmektedir. Bunların en başında aşk bağlama sevgi gibi konular gelmektedir. Sevgi aşk bağlama gibi konularda tek başına üstesinden gelemediğimiz bazı durumlar meydana gelebilir. Çözüm üretmek için arayış içersine girer ve sorunlarımızı halletmek için medum veya hocalardan destek talep ederiz. Sorunun düzelmesi için yapılacak bir çok farklı yöntem tılsım vefk veya celb işlemleri olabilir. Bunlar gerek rahmani ugyulamalar gerekse şeytani büyü türünden işlemlerden seçiliyor.

Çok uzun yıllar içinde her büyü bir şekilde değişime uğramıştır. Daha etkili ve daha hızlı sirayet eden pek çok büyü türü hayatın içinde yerini alırken medyumların alanlarında tecrübeli olmaları mutlaka önemsenir. Çünkü bu şekilde daha etkili ve daha olması gereken büyülerin yapılması sağlanır. Aynı zamanda medyumların yetkinliklerine göre yeni ve daha çok ilgi çeken yöntemler de denenebilir. Burada aşk büyüsü için farklı, ölüm büyüsü için farklı yöntemler öne çıkar. Yani medyumlar yapacakları büyüye göre kendi yöntemlerini oluştururlar. Dua edilmesi ve niyet sözlerine başvurulması da deneyimli medyumların en etkili yaptıkları işler arasında gösterilir.

kocamdanayrilmakistiyorum

[Digg] [diigo] [Facebook] [Google] [Twitter]

3 thoughts on “Çok Etkili Aşk Tılsımı Nasıl Yapılır?

  1. BAYKURT

    Merhaba burak hocayla yaklaşık 5 yıldır tanışıklığım var gerçekten işini düzgün yapan üstadlardandır benim için. Havas konusunda tek geçerim gerçekten ilim irfan sahibi birisidir. Bana teyzemin gelinine halamın oğluna ve çevremde yakın bildiğim bir çok insana yardımcı oldu ve başarısı kesinlikle tartışılmaz. Ben çok sıkıntılar çektim zamanında başıma bir çok kötü olaylar geldi. İşlerim kötüleşti kazancım düştü daha sayılacak bir çok şey var anlatmaya kalksam roman olur. Demem o ki lafı fazla uzatmadan burak hocam bana vefk tılsımı hazırladı ve sıkıntım çok kısa sürede bitti iş böyle olunca bende güvenerek tüm çevreme akrabalarıma bile önerdim yönlendirdim. Allah eline koluna zeval vermesin. Telf: 05533718994

    Reply
  2. KILIÇ

    Benim kızımda da aynı sorun vardı kızım eski erkek arkadaşı yapıştı sümük gibi kızıma sürekli arıyor rahatsz ediyordu babamızın korkusundan sesimizi çıkarmıyorduk. Benim telefon numarmı bulup kızımı kaçıracağını onunla evleneceğini karısı olacagını zırvalayıp durdu bu hocamız bizi kurtardı sağ olsun.

    Reply

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*